Om Konstant Magasin

Hjärtligt välkommen till Konstant Magasin!

Vi hoppas kunna erbjuda dig som läsare tänkvärda synsätt, provocerande artiklar och förhoppningsvis ett och annat asgarv.

Konstant Magasin skriver ur ett frihetligt perspektiv och fokuserar särskilt på hur fel det är att den stora staten inte låter individen leva sitt eget liv. Monsterorganisationer som EU och FN ersätter inte den redan gigantiska statsapparaten utan bygger snarare till ytterligare ofattbara mängder byråkrati och detaljstyre. Vi strävar efter en minimal stat där bara de allra mest fundamentala samhällsfunktionerna är gemensamma, framför allt försvar mot de som inte vill låta oss leva i frihet. Vi behöver ingen storebror och inga extra föräldrar som med pekpinnar bestämmer över vår moral och våra liv.

Vi är fullständigt politiskt oberoende, och skulle helst vilja se så få politiker som möjligt.

Redaktionen till detta magasin presenteras nedan:

jacques-pot Jacques Pot är en frihetligt sinnad herre som ser USA som sitt andra hemland. Trots att han är blå vit och röd ända in i själen klappar hjärtat allra mest för Västkusten och dess havsmiljöer. Verksam inom fastighetsbranschen får han ofta känna statliga regleringars destruktivitet, vilket kraftigt bidragit till en förkärlek för fria marknader och önskningar om mindre statlig inblandning.
c C kallas skribenten som analyserar omvärlden utifrån ett livsbejakande och frihetsälskande perspektiv. Ayn Rands filosofi, objektivismen, är en stark inspirationskälla som fungerar som utgångspunkt i många analyser av nutida händelser. C är civilingenjör och gillar även att uppmärksamma media och politikers felaktiga användning av statistik, förhastade slutsatser och inte minst den typ av pseudo-vetenskap som frekvent förekommer inom klimathysterin.
doktor-konstant Doktor Konstant är en praktiserande läkare med stort intresse för narkosmetodik. När han inte cyklar omkring i Vasastan kan han ses dricka öl på söders höjder, eller sitta böjd över en branschtidskrift på ett kafé med god espresso. Bidrar till magasinet med enstaka diagnoser på personer och företeelser.
Annonser%d bloggare gillar detta: