Hederslöst mord

5 02 2010

Tycker du att Fritzl och hans källare from hell var läskig? Då har vi en nyhet som borde intressera dig: en familj i Turkiet begravde sin 16-åriga dotter levande. Skälet? Hon hade manliga vänner.

Islam har många problem. Kvinnors obefintliga värde och underordningen gentemot männen som inte går att ifrågasätta är ett av de allvarligaste.

/Jacques Pot

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

5 02 2010
Peter Lindström

Det är just så här det är med vissa invandrare och deras totala människoförakt i enlighet med deras kulturer och sitt sätt att se på religionen dom tillhör.

Det är inte heller konstigt att problemen blir så stora när dom kommer till andra länder som flyktingar. Vi får ett folk som totalt vägrar anpassa sig till sitt nya land och fortsätter med sina galenskaper ändå även där.

Är det rätt eller fel då att inte vilja ha dom alls? För mig är frågan enkel men det är ju inte så en demokrati fungerar så bara min vilja gäller.

5 02 2010
konstantmagasin

@Peter Lindström: I vår mening är alla välkomna så länge som de ställer upp på grundläggande demokratiska spelregler. Människor ska bedömas på individbasis, inte anslutas till kollektiv utan att bli tillfrågade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: