Norrmännens apokalyptiska vetenskap

16 01 2010

Det här måste vara årets roligaste nyhet än så länge och den ligger fasen bra till för att platsa på 2010:s topp-tio-lista.

Den pakistanska nyhetsbyrån Pakistan Daily anklagar norska forskare för att ha punkterat termosfären med en högenergistråle, vilket skulle har orsakat den stränga kylan som håller världen i sitt grepp just nu.

Givetvis är det The Great Satan (USA) som står bakom forskningsprojektet och enligt Pakistan Daily ska Vladimir Putin vara insatt i projektet som gör att

”västvärldens vanvettiga experiment ödelägger klimatet på jorden”

Wow.

Truls Lynne Hansen (OBS – inget påhittat namn!) som är chef för Nordlysobservatoriet i Tromsö, avfärdar det hela med följande formulering, vilken han borde patentera:

”Det är hopplöst att förhålla sig rationellt till dessa påståenden som avspeglar kvasireligiösa uppfattningar i New Age-världen där rationell argumentation är satt ur spel”.

Fantastiskt.

Det går bara inte att hitta på sådana här saker, verkligheten överträffar till syvende och sist alltid dikten. Om global warming-fanatikerna får tag i den här pakistanska teorin kan klimatdebatten ta helt nya och spännande vändningar. Låt oss hålla tummarna.

/Jacques Pot

Hemlig bild på den norska dödsstrålemaskinen

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: