Liket vs Prussiluskan, 1-0

10 06 2009

kd

Alf Svensson petade Ella Bohlin från kristdemokraternas mandat!

Det är fult att vara skadeglad, men AAAHAHAHAHAHA! Snacka om ett parti i förfall, de ersätter alltså den frigida prussiluskan med ett fanatiskt stirrande lik. Som stod på nionde plats! Och Ella Bohlin, denna extremt löjliga lilla människa, får äta det och hålla god min i pressen. Det är nästan så att man blir religiös.

This is so good it has to be fattening…

/Jacques Pot

Annonser

Åtgärder

Information

3 responses

10 06 2009
Jonte

Fan, ella är iaf så skapad att man skulle vilja ta sig ett k***l med henne

10 06 2009
Kristdenmokraten

Det var ju ett moget inlägg. Jag tror inget annat svenskt parti kommer att få lika stort infyltande i parlamentet som KD. EPP-gruppen (kristdemokrater) är den största partigruppen och Alf har till skillnad från Ella mycket goda kontakter och redan ett högt anseendei denna grupp. Skulle inte bli förvånad om att blir ordförande i gruppen. Ella hade säketrt jobbat fram det förtroendet under en längre tid men Alf har det direkt. En person som får mer inflytande en hela sossarnas Trojka.

11 06 2009
konstantmagasin

@Jonte: *host*, ehmm, ok. Antar att du även skulle ligga med Thatcher för en miljon?

@Kristdenmokraten: Förlåt mig min brist på mognad, jag har sonat med tre ave maria. Visserligen har kristdemokraterna i europa ett obehagligt stort inflytande på EU, men faktum är att KD bara har ett enda mandat. Angående Affes chanser att bli ordförande. Tja, keep the dream alive, hade säkert varit kul för honom. Jag tror att du har rätt i ditt påstående att frk Bohlin hade jobbat fram ett förtroende i partigruppen om hon fått mandatet – kristdemokrater gillar ju moraliserande och förbud, de hade säkert älskat henne i Bryssel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: