Saxat från G-P

9 06 2009

Det kommer märkvärdiga nyheter från vår stora stad i väster. En så kallad ”saxman” har terroriserat Göteborg och klippt hårtussar från kvinnors huvuden.

Idag kan vi läsa i Göteborgs-Posten att vår ordningsmakt tror sig veta vem nidingen är och det är en märkvärdig historia som berättas.

Totalt har fem kvinnor sedan maj månad fått en bit av håret avklippt och det som är riktigt märkvärdigt är att upptågsmakaren i fråga har gjort det på en buss. En busslinje närmare bestämt – linje 60 mellan Masthugget och Redbergsplatsen. Man måste fråga sig: hur galen kan en människa bli som klipper hår från folk i ett kollektivtrafikfordon, omgiven av medresenärer, som man dessutom kanske inte alltid kan komma ur så fort? Tanken svindlar.

För att göra det hela ännu mer pikant överfölls fyra kvinnor år 1997 i Partille av en ung man som klippte deras hår – iförd kvinnokläder! Månne är det fråga om en epidemi av anfallsmässig saxklippning i Göteborg?

Nåväl, vi får sätta vår tillit till vår ordningsmakt att få fatt i brottslingen. Så fort de har jobbat färdigt med andra prioriterade områden, som att jaga trimmade moppar och hembrännare.

Doktor Konstant sätter i vart fall följande diagnos på gärningsmannen, efter noggrannt övervägande och slående i diverse läkarböcker: komplett koko.

/Eder förbundne, Doktor Konstant

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: