Hycklande sossar

26 05 2009

Tjohej, nu stäms Sverige av EU. Varför? För att Sverige varit för slöa med att genomföra datalagringsdirektivet. Direktivet har antagits på EU-nivå och medlemsländerna kan bara digga läget. Därefter rätten och packen eder.

Dataglagringsdirektivet går ut på att teleoperatörer måste spara information om vem deras kunder har ringt, när och till vem de skickat sms och e-post och när och hur länge de varit uppkopplade på internet. Detta ska sparas i ett halvår. Varför? Jo för att skydda oss från Bin Laden. Vem ska då skydda oss från staten, undrar vän av ordning (dvs jag)?

Den välmenande diktatorn

Den välmenande diktatorn

Hela det här tramset startades av integritetens fiende nummer ett, sossarnas golden boy Tomas Bodström. Bodström själv anser det smickrande att bli skälld för att skapa ett övervakningssamhälle. Så till den grad smickrande att han nuförtiden bloggar på www.bodstromsamhallet.se. Killen har inget samvete, men han har ju humor i alla fall.

Sossarna vet inte riktigt vilken fot de ska stå på och hostar, hummar och tittar upp i taket. Det här är ju deras soppa, som de glada i hågen kokade ihop. Hej överstatlighet, typ. Givetvis vägrar de ta ansvar (ett vanligt återkommande drag inom vänstern – ombudsmentaliteten har gjort att det ta mig fan inte går att hålla någon ansvarig för någonting i det Sverige som sossarna skapat) och månar om att ingen skit ska stänka på deras partikamrat. Klart är att de vägrar ta ansvar och håller väl som bäst på att fila på någon historierevisionistisk förklaring som kommer att peka ut Fredrik Reinfeldt som skurken. Alliansen kan i och för sig gott skylla sig själva – de gjorde ju sig till utmärkta måltavlor i och med FRA-cirkusen.

Och så finns det folk som säger att Piratpartiet inte har någon roll att fylla…

/Jacques Pot

Annonser

Åtgärder

Information

One response

10 06 2009
(S)amhällssyn anno 1900 kallt « Konstant Magasin

[…] ska vi inte tala om. Här har sossarna en otroligt dålig track record, tack vare bland andra Tomas Bodström. Nätfrågorna har man helt missat, eftersom man inte lever i detta århundrade. Tror ni mig inte? […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: