Hamas gömde sig i sjukhus

22 04 2009

Skydda

Jerusalem Post rapporterar idag om undersökningar som genomförts av Israeliska Armén efter operationen i Gaza vid årsskiftet. Precis som Israel hävdade tidigare visar det sig att Hamas verkligen satte upp en ledningscentral i al-Shafa-sjukhuset. Liken av sju dödade ”sjukvårdare” har undersökts och fem av dem var Hamas-män, bl.a. en hög Hamas-politikers brorson. De har även gömt sig andra sjukhus som t.ex. en Röda Halvmånen-klinik. Hamas har också bevisligen använt ambulanser för att transportera trupper vilket videon visar med all önskvärd tydlighet.

Vi brukar på Konstant Magasin försöka länka till svenska dagstidningar och andra media, men vi har ingenting att länka till eftersom nyheten fullkomligt ignoreras. Däremot rapporteras det hånfullt hur Israels armé friar sig själv. Ja visst, alla organisationer som genomför introspektion av sin egen verksamhet måste alltid ljuga. Säg det till alla svenska myndigheter och förvaltningar som ständigt tillsätter utredningar för att undersöka om de gjort fel.

Bara för att det förmodligen skulle reta gallfeber på varje fanatiker tillhörande den där religionen som inte gillar kvinnor: We bring you… Girls of the Israeli Army!

PS. Kvinnor i Israel har två års obligatorisk värnplikt!

C.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: