Bojkotta FN

20 04 2009

Iran

Så var det dags för en ny rasismkonferans hos FN. Denna svaga organisation som styrs av diktaturstater, vars soldater våldtar och plundrar, vars miljösatsningar nästan uteslutande är vänsterpropaganda. Förra gången, i Durban 2001, bojkottades konferensen av bl.a. USA eftersom det handlade om att svartmåla Israel och judar generellt. Konferensen mot rasism blev alltså en konferens för rasism och antisemitism. Sionism och rasism skulle likställas. Förintelseln skulle förnekas. Israel skulle, precis som vänsterbloggare fortfarande gör, likställas med en apartheidstat.

Den här gången är det fler länder som avstår konferensen eller (fegvarianten) skickar icke-ministrar som ombud. Muslimska världen kräver den här gången, förutom påhoppen mot Israel, att det ska bli till ett ”förbud mot förtal av religioner” som naturligtvis är tänkt att användas för att förhindra välbehövlig kritik mot Islam.

Vi skulle istället föreslå en bojkott av FN i helhet. Diktaturkramarna, ekofascisterna och de militanta islamisterna kan få FN helt för sig själva! Där kan de inskränka, eller rentav förbjuda, all yttrandefrihet. De kan förbjuda alla maskiner som på något sätt ger utsläpp av koldioxid. De kan införa planekonomi i samtliga medlemsländer och slutligen även, naturligtvis, universell Sharia-lag över hela FN. Have fun!

Uppdatering: missa inte Sofia Nerbrands kommentar på SvD!

Uppdatering 2: Jaha, det blev precis som vi befarade. Irans president, Mahmoud Ahmadinejad (Förintelse-förnekaren ni vet..) tog tillfället i akt att vräka på med antisemitism på högsta nivå. De flesta västerländska delegater som varit korkade nog att över huvud taget deltaga, inkl. Sveriges representant, tågade ur salen i protest. Kvar var de arabiska diplomaterna. Är det tydligt nog? Kan vi bortse från detta fiasko kallat FN? Kanske skapa en ny organisation som uppmuntrar demokrati, fri handel och fred. Saker som alla tre hänger intimt ihop.

C.

Annonser

Åtgärder

Information

5 responses

20 04 2009
rae

Tack gode Gud, äntligen en vettig röst i den svenska politiska debatten.

20 04 2009
Maria

Intressant.

Här trodde jag att det var den VITA (kolonialistiska) världen som styrde FN efter eget bevåg med de kapitalistiska världspolisen och torterarna USA. Var det inte samma ”vita” demokratiska FN som även skapade ISRAEL? Något som Israel direkt återgäldade genom att skita i allt som FN står för. Här senast krigsbrotten i Gaza.

Sionism är rasism.
Israel är en kolonial stat och därtill en apartheid stat.
Sånt är jobbigt när man är VIT, BLODHÖGER och ISLAMOFOB.
Inte så mycket att man ogillar praktikerna utan att det finns etablerat motstånd mot det. Bla i historien.

Men du är rolig du…
Ha ha ha…
Som att det är ”de bruna” som förhindrar en miljöpolicy i FN!
Eller att de är diktaturkramare (hur mycket sponsrar nu USA diktaturerna med?)
hah hah hhaaa

Din lilla sjuka blåmoderat.
In i garderoben med dig.
Se såå, yalla!

20 04 2009
konstantmagasin

Hej Maria – kul att du hittade hit! Jag kan inte riktigt bestämma mig för om du kan klassificeras representera extremvänster eller extremhöger. Förakt mot USA och kapitalism å ena sidan. Hat mot en viss hudfärg och människor med judisk härkomst å andra sidan.

I alla fall, vi tycker här på Konstant Magasin det är ytterst viktigt att människor som du verkligen får synas i den offentliga debatten – det lär ha avskräckande effekt.

Men, det verkar som om vi kanske ändå kan vara kompisar i frågan om FNs vara eller icke vara? Döma av ditt inlägg är FN en ondskefull organisation, och vi kan bara hålla med, om än av andra grunder än dina.

24 04 2009
Second Opinion

Jan Eliasson, före detta ordförande i FN:s generalförsamling, kritiserar EU-delegaternas uttåg i en intervju med Second Opinion. ”Jag har aldrig varit med om en sådan sak under min tid på FN,” säger han och kritiserar att medierna inte problematiserat frågan mer. Läs artikeln på http://www.second-opinion.se, lyft den gärna och skriv egna inlägg.
MVH Second Opinions redaktion

25 04 2009
konstantmagasin

Tack för inlägget, Second Opinion! Det är en intressant intervju du länkar till. Angående Jan Eliasson har han kanske rätt på sätt och vis att god diplomati är att tala även med fiender. FN är dock inte ett forum för god diplomati utan snarare en kompisklubb för diktaturer som vill hålla varandra om ryggen. Om man fullständigt blint älskar FN och allt det står för, som Jan Eliasson verkar göra, så är det irritationen förståelig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: