Another day, another riot.

7 03 2009

Jaha, så fick vänstern och islamisterna sin kravall till sist. Vad härligt. De måste verkligen känna sig stolta och nöjda.

En polis lackade ur rejält när demonstranterna gick till angrepp och grep puffran. Hans befäl lugnade dock ner honom och den åkte tillbaka i hölstret. När man ser filmen från Sydsvenskan kan man inte låta bli att tycka, att det är synd att inte fler drog vapen och därtill använde dem.

Seriöst, varför blir det alltid så här? Ska det verkligen vara så jävla svårt att ställa upp på grundläggande demokratiska spelregler och demonstrera fredligt? Det kan inte vara så svårt. Detta visar bara ännu en gång att vänstern har mycket att lära om demokrati; att det är mer än en fras man slänger sig med för att det låter snyggt. Demokrati betyder något och det har man inte förstått.

Och de skyldiga beslutsfattarna som kokade ihop den här jävla soppan? Tja, det finns i alla fall en politiker i Sverige som ser det som sin plikt att ge dem en välförtjänt känga. Inte för att de skyldiga bryr sig förstås, men ändå.

Lågvattenmärkena i Malmö duggar så tätt att det knappt är värt att notera dem nu för tiden, men den 7/3 2009 är det ändå vår plikt att komma ihåg. Kristalldagen. Grattis, Malmö!

/Jacques Pot

Edit av Redaktionen: angående filmen ovan. Jag undrar hur motsvarande situation skulle ha hanterats i ett land som t.ex. USA. Här har vi ”dialogpoliser” istället. Håhåjaja.

Annonser

Åtgärder

Information

One response

7 03 2009
Gustav

Håller med dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: