Ännu mera kungligheter!

6 03 2009

Det är väl lite grann i senaste laget, men vi här på redaktionen känner att vi vill uppmärksamma Hakans och Daniels förlovning.

Så, typ, grattis, antar vi. Kul för dem. Ännu roligare för oss som ska betala eländet. Fast det är klart, stämmer de initiala prognoserna att bröllopet kommer att generera cirka 2,5 miljarder i intäkter och det bara kostar 25 miljoner kronor att genomföra är det ju rätt så bra ROI (return on investment – pucko!). Det blir så att säga självfinansierande.

Då återstår det bara för oss att tacka för detta och önska de unga tu lycka till. Så vitt vi förstår är ju en av de första reglerna inom genetik att man ska försöka sprida generna så brett isär som möjligt och då är det kanske inte helt fel att spä ut det blå blodet med lite livskraftigt blod från helt annat håll. Men Ockelbo? Nåväl, killen driver ju eget i alla fall. Sedan finns det ju också ett mervärde i att det är rätt så humoristiskt att kronprinsessan blir ihop med sin personlige tränare, precis som en värsta frustrerad lyxhustru 40-taggare ute i någon välbeställd förort. Är inte värdighet en av sakerna hon kan förväntas vara bra på?

Nåväl, vi ska vara tacksamma över att knugahuset finns, ty de skapar jobb åt folket. Bara rapporteringen kring kungafamiljen skapar ju jobb åt folk som vi annars tveklöst hade fått försörja på bidrag, så vi ska väl tacka för att de sätter allsköns kretiner i arbete.

/Jacques Pot

viktoria

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: