…and now for something completely different!

5 03 2009

Vi noterar med glädje att Esquire Magazine har utnämnt Prins Charles av England (60) till världens bäst klädda man.

Vi säger förstås grattis till Charlie och konstaterar att han är en man vars klädsmak bäst kan sammanfattas med Oscar Wildes citat ”Jag är en man med enkel smak – jag nöjer mig med det bästa”. Ja sannerligen, då Charles nästan alltid burit handsydda kostymer från Gieves & Hawkes, komplett med näsduk och silkeslips (nästan alltid färgad/mönstrad näsduk – vita är för bröllop, begravningar och amatörer). Esquire säger att han är ”alltid otroligt välklädd” och vi kan inte göra annat än hålla med (ok, kanske inte äventyrligt klädd, men skulle vi verkligen vilja se Charles i konstfärdigt sönderslitna Helmut Lang-jeans med stänk av målarfärg för 15 000 kr och någon jävla tank-top från Dolce & Gabbana? I think not.).

Vilka slog han då? Jo, hela världens kelgris Barack Obama kom på fjärde plats (varför så högt?), serveässet Roger Federer kom åtta och David Hockney kom sjua.

Sämst? Föga förvånande Gordon Brown, som får sig en bredsida för att han en gång ”dök upp i den irakiska öknen bärandes svarta lågskor med öppen snörning”. Förutom det faktum att han lyckas med konststycket att alltid se ut som en obäddad säng då, antar vi.

/Jacques Pot

skal-och-grattis

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: