Antisemitism och tennis

3 03 2009

Det börjar närma sig nu. På lördag ska den berömda tennismatchen mellan Sverige och Israel spelas i Malmö. Vänstern är som vanligt på krigsstigen då de med uppenbara och tydliga rasistiska intentioner kampanjar till bojkott av matchen. De har redan halvt lyckas då matchen kommer spelas inför tomma läktare, av ”säkerhetsskäl”. Detta stöds naturligtvis av Malmös socialistiska kommunledning, med Ilmar Reepalu i spetsen. Det förväntas komma kanske tiotusen ”demonstranter” på lördag och det är dukat bord. Det finns en reell risk för de israeliska idrottsmännens hälsa och de måste skyddas dygnet runt av egna livvakter (som förresten inte får ha med sig handeldvapen) och svensk polis. Hotet består av en riktigt rödbrun blandning av desillusionerade vänsterslynglar, judehatande islamister och annat slödder. Vi får väl se hur det går på lördag.

Judehatande araber

stoppamatchen

Uppdatering: Nu visar det sig att även nazister ska deltaga i demonstrationståget. Judehat återfinns överallt. Vi får heller inte glömma att palestinierna fortfarande idag bär hakkors.

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

4 03 2009
morpheo

Du är medveten om de otaliga palestinska grupperingar som är med på att stoppa matchen? Som du kanske vet så tillhör palestinier, araber och judar alla de semitiska folkslagen så att tala om ”antisemitism” är inte bara fel, det är direkt korkat.

Mina fem öre.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Semiter

5 03 2009
konstantmagasin

Nämenhalledudane så gulligt!

Skärpning, morpheo, du vet mycket väl vad vi talar om – judehat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: